Prodej chaty 15 m2, vlastní pozemek 63 m2, Sýkořice

Máte rádi klid? Hledáte místo, kde můžete načerpat energii či odkud můžete vyrazit na výlety do přírody?
V tom případě pro vás mám zajímavou nabídku chaty za příznivou cenu. Navíc v oblíbené chatové oblasti cca 20 km od Rakovníka a 22 km do Berouna.

cena: 490.000,- Kč

Chcete svůj vlastní kousek přírody u Berounky v obci Sýkořice? Exkluzivně vám nabízím skvělou možnost pořídit si levně prostor pro rekreaci v CHKO Křivoklátsko!

Dřevěná chata s číslem evidenčním je vhodná pro rybáře, trampy nebo ty, kteří hledají jednoduchost a klid.
Jedná se o 1/2 dvojchaty s vlastní terasou. Chata je bez elektřiny a vody, k dispozici je zde suché WC. Vytápění je řešeno pomocí lokálních kamen na tuhá paliva. Střecha lepenková, od roku 2020 s novou krytinu. Okna jsou dřevěná, zvenku chráněná venkovními okenicemi. V chatě je ložnice s 4lůžkem vyrobeným na míru, které je součástí prodeje. Další místnost slouží jako malá jídelna nebo kuchyně. Užitná plocha obou místností je 15 m2, prostorná částečně zastřešená terasa má výměru 22 m2. Pod ní je prostor pro uložení věcí nebo materiálu. Vlastní pozemek je 63 m2.

Nemovitost se nachází nad řekou Berounkou, leží přímo na trase vyhledávaných turistických tras a cyklostezek. V letních měsících je oblast hojně navštěvovaná.
Lokalita je známá jako ráj rybářů, koupání a houbaření. V okolí jsou široké možnosti turistiky. Nedaleko je restaurace a hospůdka, nebo kemp se sprchou, v obci se pak nachází prodejna COOP. Perfektní dopravní dostupnost z Prahy, Berouna, Kladna, i Rakovníku.

Volná ihned, jaro už můžete strávit na tomto příjemném místě.

Obec Sýkořice se nachází v okrese Rakovník, kraj Středočeský, na návrší nad obcí Zbečno nad levým břehem řeky Berounky, po směru toku nedaleko za Roztoky u Křivoklátu, zhruba 16 km jihovýchodně od Rakovníka, 13 km severozápadně od Berouna a 18 km jihozápadně od Kladna

Obec leží ve střední nadmořské výšce v členitém terénu Křivoklátské vrchoviny, uprostřed CHKO Křivoklátsko, která představuje jednu z nejkrásnějších přírodních oblastí v České republice. Na východním okraji území obce se nachází část národní přírodní rezervace Vůznice kolem stejnojmenného potoka, který tvoří hranici území obce.

zdroj: cs.wikipedie.org

MAPA – SÝKOŘICE

Rakovník – 20 km
Beroun – 20 km
Kladno – 22 km
Praha (Řepy) – 38 km

D6 – 17 km
D5 – 21 km

PRO DALŠÍ INFORMACE KLIKNĚTE ZDE.